Оголошення про безпосередній продаж активів (майна) АТ «ВТБ БАНК»

08.05.2019

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «ВТБ БАНК» керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» оголошує про початок з 22 травня 2019 року безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам майна Банку, а саме: меблі, банківське обладнання та інші основні засоби, оціночна вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Перелік майна містить початкові ціни. Банк залишає за собою право на реалізацію майна за найбільш вигідною пропозицією.

Ознайомитись з переліком майна, що підлягає продажу, та оформити заяву на придбання майна можна в робочі дні з 10:00 до 16:00 години (перерва з 13:00 до 13:45) за адресами:

м. Київ, бул. Тараса Шевченка/вул. Пушкінська, 8/26;

м. Київ, вул. Мельникова, 48;

смт Гостомель, вул. Остромирська, 69;

Київська обл., Києво-Святошинський р-н., с. Шевченкове, вул. Шевченко, 162а,

за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером тел. + 380 (44) 499-88-88, за номером тел. 093 993-29-92, за електронною адресою: [email protected].ua або за посиланням.

Для придбання майна необхідно надати заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку за встановленою формою. Потенційний покупець отримує рахунок-фактуру на оплату майна, оплачує повну вартість майна та після надходження коштів на накопичувальний рахунок банку отримує придбане майно за актом приймання-передачі або видатковою накладною.

«Зразок заяви від фізичної особи на придбання майна»

 

«Зразок заяви від юридичної особи (фізичної особи-підприємця) на придбання майна»

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter