Оголошення про проведення безпосереднього продажу 20 (двадцяти) одиниць основних засобів АТ «ВТБ БАНК»

07.08.2020

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «ВТБ БАНК» керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» та відповідно до рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації, управління та продажу майна (активів) банків від 05 серпня 2020 року № 519 оголошує про початок з 28 серпня 2020 року безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам майна банку в кількості 20 одиниць, оціночна вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Частина майна (активів) АТ «ВТБ БАНК» що пропонується до продажу перебуває у використанні або передано в оренду.  Перелік майна містить початкові ціни. Банк залишає за собою право на реалізацію майна за найбільш вигідною пропозицією.  

 

Ознайомитись з майном, що підлягає продажу, та оформити заяву на його придбання можна у робочі дні з 10:00 до 16:00 години (перерва з 13:00 до 13:45) за адресою: м. Київ, бул. Тараса Шевченка/вул. Пушкінська, 8/26 за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку – Погрібний Сергій Борисович , ном. тел. + 380 (44) 499-88-88, моб.тел. +38 (093) 993-29-92, ел. адр.: [email protected]

Перелк майна для реалзац - 20 одиниць.xlsx


Для придбання майна необхідно надати заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію банку за встановленою формою. Потенційний покупець отримує рахунок-фактуру на оплату майна, оплачує повну вартість майна та після надходження коштів на накопичувальний рахунок банку отримує придбане майно за актом приймання-передачі або видатковою накладною.

(Заява вд фзично особи на придбання майна.docx

Заява вд юридично особи (фзично особи-пдпримця) на придбання майна.docx

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно та поверненню не підлягає.

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter