30.05.2012

Проект USAID "Розвиток фінансового сектору" (FINREP) оголошує конкурс на посаду спеціаліста з оцінки активів українських банків

Проект USAID "Розвиток фінансового сектору" (FINREP), що фінансується Агенцією США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується компанією "BoozAllenHamiltonInc.", оголошує конкурс на посаду спеціаліста з оцінки активів українських банків для надання рекомендацій з вдосконалення методології та стандартів оцінки банківських активів з метою подальшого розвитку Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в Україні.

Довідкова інформація:

В рамках реструктуризації фінансової системи, систем регулювання та гарантування вкладів 19 березня 2011 року Президент України підписав Закон № 4452 від 23 лютого 2012 року "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб".

Відповідно до нового закону ФГВФО матиме повноваження щодо врегулювання неплатоспроможності банків з використанням найменш витратного методу шляхом:

ФГВФО звернувся до Проекту FINREPз проханням надати рекомендації для опрацювання остаточної редакції методології та стандартів оцінки банківських активів.

Завдання:

Під наглядом заступника керівника Проекту FINREP консультант повинен буде підготувати коментарі та зауваження до проекту методології оцінки активів ФГВФО та інших нормативних актів з оцінки активів, які включатимуть питання інвентаризації активів та зобов’язань, порядку здійснення оцінки, вимог до звіту з оцінки активів, повноважень з правозастосування під час здійснення оцінки активів і т.і.

Зокрема, спеціаліст буде займатись наступним:

Очікувані результати:

Кваліфікаційні вимоги:

Об’єм роботи та необхідний час:

Це короткострокова позиція для осіб, що мають громадянство України.Об’єм роботи розрахований приблизно на 44 дні, починаючи з 15 червня 2012 року або близько цієї дати.

Просимо кандидатів на цю посаду надсилати свої резюме та супроводжувальні листи за електронною адресою [email protected] до 11 червня 2012 року.

Проект залишає за собою право зв’язуватися лише з тими кандидатами, які відібрані для проведення співбесіди. Відповіді на запитання в телефонному режимі не надаватимуться.