09.11.2012

Між Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Асоціацією "Незалежна асоціація банків України" підписано Меморандум про партнерство та співпрацю

09 листопада 2012 року директором - розпорядником Фонду О.І. Шаровою та виконавчим директором Асоціації "Незалежна асоціація банків України" С.Г. Мамедовим було підписано Меморандум про партнерство та співпрацю між Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Асоціацією "Незалежна асоціація банків України" (далі - Меморандум).

Відповідно до даного Меморандум сторони домовились співпрацювати та координувати свої дії, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку фінансової та банківської систем, зокрема, шляхом: обміну довідковими та аналітичними матеріалами стосовно стану банківської системи та системи гарантування вкладів фізичних осіб; організації спільних заходів для вдосконалення законодавства України; проведення спільних дій щодо інформування вкладників про систему гарантування вкладів фізичних осіб; прийняття Фондом до уваги консолідованої позиції банківської спільноти - членів НАБУ щодо законопроектів та проектів нормативно-правових актів, які стосуються діяльності банків; проведення, зустрічей, нарад та робочих засідань, а також спільних семінарів, конференцій, круглих столів тощо.

Сторони поділяють погляди щодо необхідності підвищення рівня довіри до банківської системи України і захисту прав та законних інтересів вкладників банків.

Текст Меморандуму