25.04.2013

Між Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Громадською ініціативою "Національна мережа фінансової просвіти" підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво

25 квітня 2013 року директором - розпорядником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб О.І. Шаровою та головою Координаційної ради Громадської ініціативи "Національна мережа фінансової просвіти" Т.С. Смовженко було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво (далі - Меморандум).
 
Відповідно до даного Меморандуму Сторони домовились сприяти одна одній у реалізації своїх повноважень у сфері підвищення фінансової грамотності та обізнаності населення України, зокрема шляхом: повідомлення про просвітницькі заходи, що плануються кожною із Сторін; обміну методичними, навчальними та іншими матеріалами; популяризації діяльності кожної зі Сторін у професійному, діловому та експертному середовищі.
В рамках підписаного Меморандуму Сторони дійшли згоди здійснювати заходи та дії, що забезпечуватимуть проведення роз’яснювальної роботи серед громадян України про систему гарантування вкладів фізичних осіб, її переваги та обмеження, покращувати знання в області фінансів, що дозволить їм ефективно реалізовувати свої права на ринку фінансових послуг.