30.05.2016

На продаж виставлено права вимоги за кредитами, забезпеченням за якими виступає блокуючий пакет акцій ПАТ «Дніпропетровський машинобудівний завод»

ПРЕС-РЕЛІЗ

Лот є одним із найдорожчих, але при цьому і найцікавіших для потенційних інвесторів обʼєктів із  виставлених Фондом  на продаж активів. Позичальник – у минулому один із найбільших та найвідоміших у країні виробників акумуляторів.

17 червня відбудуться торги з продажу активів неплатоспроможного ПАТ «ВіЕйБі Банк». В одному лоті - права вимоги за трьома кредитами, взятими юридичною особою у доларах США та євро, на загальну суму понад 429,77 млн грн.

Компанія-позичальник – у минулому один із найвідоміших у країні виробників стартерних акумуляторних батарей.

Забезпеченням за кредитами виступає пакет простих іменних акцій «25%+1» ПАТ «Дніпропетровський машинобудівний завод», загальною кількістю 35 652 251 акцій.  

Крім того, у заставі банку – виробниче обладнання та товари в обороті заставною вартістю 71,2 млн грн. та майнові права за контрактами.

Лот виставляється на торги уперше за стартовою ціною 106,96 млн грн. Ілюстрована детальна презентація об'єкту із описом застави тут.

Торги відбудеться 17 червня на електронному майданчику ТОВ «АУКЦІОН.ЮА». Кінцевий термін подачі заявок – 15 червня. Детальну інформацію про запланований аукціон та умови участі у ньому можна знайти на Інформаційною порталі Фонду.

Нагадаємо, деталі про всі заплановані аукціони з продажу активів неплатоспроможних банків, виставлені лоти та умови участі у торгах можна знайти на сайті http://torgi.fg.gov.ua/