01.10.2013

1 жовтня 2013 року представники Фонду взяли участь у публічній дискусії щодо результатів реформи системи гарантування вкладів фізичних осіб

1 жовтня 2013 року представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у публічній дискусії на тему: "Реформа системи гарантування вкладів рік потому: результати для держави, вкладників та фінустанов". На зустрічі також були присутні представники Національного банку України, банківського сектору та міжнародних організацій.

У ході зустрічі жваво обговорювалися результати реформи протягом першого року після набуття чинності Законом України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", а також позитивні зміни у вітчизняному банківському секторі та в економіці в цілому. Результати роботи Фонду отримали високу оцінку з боку представників міжнародних організацій. Директор-розпорядник Олена Шарова особливо наголосила на ефективності положень Закону, що доведено практичним досвідом виведення неплатоспроможних банків з ринку Фондом, та виразила впевненість у подальшому зростанні рівня довіри до банківської системи з боку населення.