31.07.2017

Нерухомість у Києві та вантажопасажирський Volkswagen Caddy – 8 серпня відбудуться аукціони з продажу майна ПАТ «ПРАЙМ-БАНК»

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж майно, що перебуває на балансі ПАТ «ПРАЙМ-БАНК». 8 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудуться три аукціони, лотами на яких стануть два об’єкти нежитлової нерухомості – офіси у центральній частині Києва – та вантажний автомобіль Volkswagen Caddy.

Із початковою ціною реалізації у 6 960 984,32 грн на продаж виставлено об’єкт комерційної нерухомості, що розташовується на вул. Богданівська, 24 (Солом’янський район Києва). Приміщення колишнього відділення банку, загальною площею 294,2 м2, розташовується на першому поверсі житлового будинку. Має окремий фасадний вхід.  

   Разом із нерухомістю до складу лоту входять основні засоби  у кількості 597 шт.

Детальніша інформація, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Окремим лотом на торги виставлено приміщення офісу у центрі столиці – на пров. Лабораторний, 24 (Печерський район). До найближчої станції – метро Печерська – менше 2 км. Загальна площа виставленого на продаж об’єкту – 73 м2. Офіс знаходиться на першому поверсі житлового будинку.   

Разом із нерухомістю до складу лоту входять основні засоби  у кількості 123 шт.

Початкова ціна лоту – 2 443 963,37 грн.

Детальніша інформація, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Також на аукціон виставлено вантажопасажирський малотоннажний автомобіль Volkswagen Caddy (1.6) 2011 року випуску. Авто перебуває у хорошому технічному стані, без пошкоджень та знаходиться у Києві.

Початкова ціна лоту – 204 087,83 грн.

Детальніша інформація, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Аукціони відбудуться 8 серпня у системі ProZorro.Продажі.  Заявки на участь у торгах приймаються до 7 серпня.

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.