30.03.2017

Кредити, у забезпечення за якими передано приміщення другого поверху ТЦ «Острів» в Одесі, виставлено на продаж

ПРЕС-РЕЛІЗ

13 квітня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами АБ «ПОРТО-ФРАНКО». У забезпечення за договорами передано приміщення другого поверху Торгового центру «ОСТРІВ» в м. Одеса. Початкова ціна лоту – 48,61 млн грн. 

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за 11 кредитами юридичних осіб. На початок березня цього року заборгованість за договорами склала 630,78 млн грн.

У забезпечення за кредитними договорами передано приміщення другого поверху Торгового центру «ОСТРІВ» в м.Одеса, площею 6 994,4 м2. При цьому загальна площа ТЦ «ОСТРІВ» (4 поверхи та підземний паркінг/підвал) складає 37 272,1 м2, та належить до 1-ої групи капітальності.  Площі здаються в оренду торговим точкам.

Активи перебувають на балансі АБ «ПОРТО-ФРАНКО» та на торги виставляється повторно.

Майнові права за 8 з 11 кредитів перебувають в заставі НБУ.

Стартова ціна лоту – 48 614 055,22 грн.

Аукціон відбудеться 13 квітня 2017 року у системі «Прозорро.Продажі». Організатор відкритих – Товарна Біржа «Українська Агропромислова». Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 12 квітня 2017 року.

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.