18.09.2017

Кредит, забезпечений комплексом для вирощування осетрових та виробництва чорної ікри на Одещині, виставлено на перші торги

ПРЕС-РЕЛІЗ

2 жовтня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом АБ «Порто-Франко», у забезпечення за яким передано комплекс споруд для ведення прісноводного рибництва в Одеській області. Актив виставляється на перші торги. Початкова ціна реалізації – 18,52 млн грн.

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення та зареєстрована у м. Одеса. На початок серпня цього року заборгованість за кредитним договором склала 18,52 млн грн.

При цьому, забезпеченням за кредитом виступає комплекс споруд для ведення прісноводного рибництва – вирощування осетрових порід риб, виробництва чорної ікри у Одеській області. А саме:

- приміщення виробничого призначення загальною площею 9 952,90  м2;

- земельна ділянка, пл. 1,6129 га;

- земельна ділянка, пл. 1,6133 га.

Передані у заставу банку об’єкти знаходяться у Одеській області,  Біляївський р-н, с/рада Усатівська.

Детальна інформація, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

На перші торги актив виставляється за балансовою вартістю: початкова ціна реалізації – 18,52 млн грн.

Аукціон відбудеться 2 жовтня 2017 року в системі ProZorro.Продажі.

Варто наголосити, що у публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступного аукціону: у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.   

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.