31.05.2017

На продаж виставлено кредити фізичних осіб ПАТ «Грін банк», у забезпечення за якими передано квартири та земельну ділянку на Київщині

ПРЕС-РЕЛІЗ

6 червня у системі ProZorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу прав вимоги за кредитами фізичних осіб ПАТ «Грін банк».

Перший лот – права вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано  земельну ділянку у м. Вишгород, що на Київщині (вул. Лугова). Цільове призначення ділянки, площею 0,1000 га, – будівництво і обслуговування житлового будинку. Відстань від об’єкту застави до центру Києва складає близько 20 км.

Заборгованість за договором на кінець квітня 2017 року склала 4 729 899,46 грн.

Актив виставляється на продаж на повторні торги. Організатор торгів – ТОВ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ».

На аукціоні, який відбудеться 6 червня, початкова ціна реалізації становитиме 344 286,14 грн. Кінцевий термін подачі заявок на участь у торгах – 5 червня. У той же час, у публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися).

Детальна інформація – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Другий лот – права вимоги за ще одним кредитом фізичної особи. Заборгованість за договором на кінець квітня 2017 року склала  618 743,15 грн.

При цьому у заставі банку – житлова нерухомість (квартира у м. Фастів, Київсьої області, загальною площею 69,5 м2) та транспортні засоби, у тому числі вантажні (Renault 11Gta1141, Renault Premium, Krone, Orthaus).

6 червня початкова ціна реалізації становитиме 114 307,20 грн. Кінцевий термін подачі заявок на участь у торгах – 5 червня. Організатор торгів – ТОВ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ».

У той же час, у публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися).

Детальна інформація – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.