15.12.2016

Фонд просить ринок визначити ціну кредитів, у забезпечення яких передано обладнання для виробництва металевих баків та контейнерів

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розглядає можливість виставлення на продаж прав вимоги за кредитами юридичної особи, що вважається одним із лідерів з виробництва нестандартизованого устаткування для хімічної, металургійної, газової, нафтової, харчової та фармацевтичної промисловостей. Активи перебувають на балансі ПАТ «ТЕРРА БАНК». У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту.

Одним лотом на торги планується виставити права вимоги за двома договорами, загальна заборгованість за якими, станом на початок листопада 2016 року, склала 43,83 млн грн.

У забезпечення за договорами передано виробниче обладнання та товари в обороті, зокрема: радіально-свердлильний верстат, зварювальні автомати, крани мостові електричні, машини для термічного різання металів, зварювальні позіціонери тощо. Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Технічне оснащення компанії-позичальника дозволяє випускати устаткування будь-якої складності з вуглецевих, низьколегованих, корозійностійких сталей і сплавів на основі залізоникеля, а також сплавів титану, цирконію, алюмінію. Завод оснащений устаткуванням для електрошлакового зварювання і зварювання в середовищі захисних газів, верстатами для обробки металів різанням, пресовим устаткуванням та устаткуванням для вальцювання і гнуття листового, сортового прокату і труб.

Дізнатись інформацію про проведену банком судово-претензійну роботу, наявність матеріалів кредитних справ, детальну інформацію про актив, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представники банку – Довбня О.М. (контактний телефон (067) 243-45-34), представник Фонду – Гарбар Євгеній Сергійович (контактний телефон (099) 740 74 77). 

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу:[email protected] до 29.12.2016 року.