22.09.2016

ФГВФО просить ринок подати пропозиції щодо можливої вартості прав вимоги за кредитами агрохолдингу

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на аукціон кредити юридичних осіб(входять до складу одного агрохолдингу) і запрошує ринок долучитися до визначення їх індикативної ціни. Серед можливих лотів – права вимоги за 2 кредитними угодами ПАТ "БАНК ФОРУМ", де заставою виступають 98 сідлових тягачів 2006-2007 р.в. та два самоскиди (транспортні засоби фірм DAF і MAN). Майно знаходиться у смт. Козова (Тернопільська обл.). Також у структурі забезпечення за кредитами є фінансове поручительство материнської компанії агрохолдингу (Кіпр).

Сумарна заборгованість за договорами (тіло та відсотки) становить 258,13 млн грн.

У рамках передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки лоту Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту, кредитних угод агрохолдингу укладених з ПАТ «БАНК ФОРУМ». Стисла презентація активу знаходиться за посиланням.

Отримати більш детальну інформацію про актив, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представник банку – Анжеліка Рудаковська, (044) 200-02-40, [email protected], за  адресою: м. Київ бульв. Верховної Ради, будинок 7, ПАТ «БАНК ФОРУМ»).

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу: [email protected] до 05 жовтня 2016 року.