10.10.2016

Кредит кондитерської фабрики із заводом у заставі: Фонд просить ринок визначити можливу ціну активу

ПРЕС-РЕЛІЗ

Кондитерська фабрика, 100% корпоративних прав та інтелектуальні права на торгову марку – на продаж планується виставити кредити відомого виробника кондитерської продукції. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує ринок долучитись до визначення стартової ціни лоту.

 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на аукціон кредити юридичної особи, що перебувають на балансі ПАТ «Банк Форум». У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активів.

Позичальник веде активну господарську діяльність і є одним із найвідоміших виробників печива, зокрема затяжного та крекерів, в Україні. Загалом в асортименті кондитерської фабрики – понад 40 видів продукції. 

Загальна заборгованість за кредитами, станом на 1 квітня цього року, перевищила 74,78 млн грн.

У заставі банку – будівлі та обладнання діючої кондитерської фабрики, що розташовується у с. Старий Яричів Львівської області.

Забезпеченням за кредитами також виступають права інтелектуальної власності на відому торгівельну  марку та корпоративні права у розмірі 100 % статутного капіталу, які надають можливість брати участь в управлінні юридичною особою, отримувати прибуток (дивіденди) тощо.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Отримати детальну інформацію про актив, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представники банку – Денис Явтушенко (099) 472 73 32, Рудаковська Анжеліка [email protected] (044) 200 02 40, Школьна Марина [email protected]  (044) 205-39-80; контактна особа у Фонді – Євгеній Гарбар (099) 740 74 77).  

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] та [email protected] до 21 жовтня 2016 року.