11.02.2015

Оголошення про проведення конкурсного відбору радників, аудиторів, юристів та інших осіб за напрямком "Організація зберігання майна"

На підставі рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) від 09 лютого 2015 року (протокол № 035/15) розпочато проведення конкурсного відбору радників, аудиторів, юристів та інших осіб до роботи у процесі здійснення уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб тимчасової адміністрації або ліквідації банку за напрямком "Організація зберігання майна".

Особливі умови:

- наявність розгалуженої мережі складських приміщень у різних областях України;

- наявність власного вантажного автотранспорту, придатного для перевезення вантажів або документально підтверджена можливість залучення такого транспорту;

- наявність складських приміщень, у яких є обслуговуючий персонал та забезпечується належна вентиляція, рівень вологості, охорона, протипожежна безпека та які відповідають іншим вимогам для зберігання різноманітного майна;

- наявність складського устаткування (стелажі, піддони, сейфи, металеві шафи тощо);

- можливість ідентифікації та надання доступу до майна, що знаходиться на зберіганні, для ознайомлення з ним потенційних покупців.

Заявник, який має намір брати учать у конкурсному відборі, повинен:

1) відповідати критеріям, визначеним за даним напрямком діяльності у пункті 2 розділу ІІ Положення про порядок залучення уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб радників, аудиторів, юристів та інших осіб до роботи у процесі здійснення тимчасової адміністрації або ліквідації банку, затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду від 23.07.2012 №12, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.08.2012 за №1364/21676 (далі - Положення);

2) подати до Фонду заявку на участь у конкурсному відборі за формою згідно з додатком до Положення.

До заявки на участь у конкурсному відборі заявником додаються документи, зазначені у пунктах 8 - 10 розділу ІІ Положення.

Текст Положення розміщено на офіційному сайті Фонду в мережі Інтернет за адресою www.fg.gov.ua/regulatory_activity/acts/.

Прийом заявок на участь у конкурсному відборі починається з 12 лютого 2015 року і триває 10 календарних днів.

Адреса, за якою приймаються заявки на проведення конкурсного відбору: 01032, м. Київ, бульвар Шевченка, 33-Б (тел. 38 044 333-35-68).