10.05.2016

Третина кредиторів четвертої черги «Укрбізнесбанку» ще не подали номера рахунків, на які можна перерахувати кошти

ПРЕС-РЕЛІЗ

Третина кредиторів четвертої черги «Укрбізнесбанку» ще не подали номера рахунків, на які можна перерахувати кошти в рамках задоволення виставлених до банку вимог.

«Із 171,42 млн грн загальної суми вимог кредиторів четвертої черги «Укрбізнесбанку» вже виплачено 135,4 млн грн,тобто 79%. Кошти вже отримали 67,7% кредиторів, а ще третина з них заявили свої вимоги до банку, але реквізити банківських рахунків, куди перераховувати кошти, не надали. Ми просимо їх повідомити ці реквізити у найкоротші терміни», - сказала уповноважена особа Фонду гарантування вкладів на ліквідацію ПАТ «Укрбізнесбанк» Ірина Біла.

Вона нагадала, що рішення про перерахування коштів кредиторам четвертої черги «Укрбізнесбанку» в рамках задоволення їх вимог було прийняте виконавчою дирекцією Фонду гарантування ще у вересні 2015 року.

Для отримання додаткової інформації можна звернутись за телефоном +38-044-503-27-41 або за адресою ПАТ «Укрбізнесбанк»: 04053, м. Київ, вул. Вознесенський узвіз, 10А (колишня вул. Смирнова-Ласточкіна).

Довідка: Четверта черга кредиторів – це вимоги вкладників - фізичних осіб, які не є пов'язаними особами банку, у частині, що перевищує суму, виплачену Фондом.