24.04.2017

Права вимоги за кредитом одеської промислово-будівельної групи, у забезпечення за яким передано потужності заводу будматеріалів, виставлено на продаж

ПРЕС-РЕЛІЗ

3 травня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом одеської промислово-будівельної групи. Актив перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит» і на торги виставляється за початковою ціною 14,44 млн грн.   

Позичальник  свого часу був однією з перших на півдні України будівельних компаній з повним циклом виробництва – від видобутку необхідної для виробництва будматеріалів сировини до введення в експлуатацію об’єктів нерухомості. Сьогодні компанія спеціалізується на будівництві житла, а також на виробництві будівельних матеріалів і конструкцій.

На початок лютого 2017 року заборгованість за договором склала 38,54 млн грн.

При цьому у заставі банку – комплекс будівель і споруд, загальною площею 20 957,4 м2 в Одесі, та лінії для виробництва керамзиту, стінного каменя, бетону, керамзитобетону, пінобетону та залізобетонних виробів. Заставне майно використовується у поточній роботі позичальника.

Детальні умови участі у торгах та публічний паспорт активу можна знайти за посиланням.

Стартова ціна лоту – 14 435 078,00 грн.

Аукціон відбудеться 3 травня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів - ТОВ «НАЦІОНАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА БІРЖА». Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 2 травня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/ .