12.07.2017

Комплекс будівель в історичному центрі столиці виставлено на повторні торги за 8,25 млн грн

ПРЕС-РЕЛІЗ

Asset Sofiyskiy21 липня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу комплексу будівель, загальною площею 746,6 м2, що розміщується в історичному центрі Києва. Початкова ціна реалізації на повторних торгах – 8,25 млн грн. Актив перебуває на балансі ПАТ «Банк «Софійський».

На продаж виставлено будівлі, загальною площею 746,6 м2, що розташовуються в історичному центрі міста – на вулиці Миколи Пимоненка, 8А у Шевченківському районі столиці. Свого часу тут розміщувалась аптека Покровського монастиря, а сьогодні будівля є пам’яткою архітектури. 

Виставлений на продаж комплекс будівель комерційного призначення оснащено усіма необхідними комунікаціями. По сусідству розташовується Покровський монастир та іноземний культурний центр. До найближчої станції метро Лук’янівська – 800 метрів.

Детальніша інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Аукціон відбудеться 21 липня у системі ProZorro.Продажі. Початкова ціна реалізації –  8 254 782,90 грн (з ПДВ).

У публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.   

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.