20.11.2015

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) розпочав процес реформування своєї організаційної структури. Підвищення ефективності та прозорості процесу виведення неплатоспроможних банків з ринку потребує інституційного зміцнення Фонду. Зараз, зокрема, розпочато роботу над створенням департаменту консолідованого продажу та управління активами, в якому будуть об’єднані функції, що наразі знаходяться у сфері відповідальності уповноважених осіб Фонду. Також, буде створено департамент розслідування протиправних діянь та запобігання корупції, який займатиметься власниками і пов'язаними особами, дії або бездіяльність яких призвели до банкрутства банків, та ще декілька нових підрозділів.

На сьогодні Фонд уже оголосив конкурс на заміщення вакантних посад заступника директора-розпорядника, керівника служби внутрішнього аудиту, начальника управління роботи з активами, а також начальника відділу маркетингу та продажу активів. Ознайомитися з вимогами до кандидатів на зазначені посади, порядком проведення конкурсу та переліком документів можна на сайті Фонду у розділі «Вакансії» або за посиланням www.fg.gov.ua

Довідкову інформацію можна отримати звернувшись до відділу з управління персоналом у робочі дні з 10.00 до 12.00 за телефоном (044) 333-35-59.