03.12.2015

ФГВФО: Потенційні покупці прав вимог за кредитами неплатоспроможних банків мають можливість ознайомитись з інформацією про відповідні договори та заставу

На інформаційному порталі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (www.torgi.fg.gov.ua) створена опція, за допомогою якої потенційні покупці прав вимог за кредитами неплатоспроможних банків матимуть можливість ознайомитись із відповідними договорами та умовами забезпечення цього кредиту.

Це стало можливим після оптимізації структури вказаного Інтернет-ресурсу ФГВФО.

«Ми провели апгрейд нашого сайту, на якому виставляються для ознайомлення активи неплатоспроможних банків. Тепер запроваджено інші підходи до формування контенту, таким чином, щоб потенційні покупці змогли отримати максимально доступну інформацію про об’єкти продажу», - сказав заступник директора-розпорядника ФГВФО Андрій Кияк.

За його словами, на сайті створено новий розділ, у якому міститься перелік активів, що реалізуються шляхом безпосереднього продажу (вартістю до 10-ти мінімальних заробітних плат). Крім того, для більш інформативного представлення на порталі додаються фото активів.

Таким чином ФГВФО планує підвищити рівень конкуренції під час продажу активів неплатоспроможних банків і реалізувати їх за більш вигідною ціною.