29.06.2016

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО КОНКУРСНИХ УМОВ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ПРИЙМАЮЧОГО БАНКУ ДЛЯ СПОСОБІВ ВИВЕДЕННЯ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО БАНКУ ПУАТ «ФІДОБАНК», ПЕРЕДБАЧЕНИХ П. 1, 2, 3 Ч. 2 СТ. 39 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО СИСТЕМУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ»

1. В Умовах відкритого конкурсу щодо визначення приймаючого банку для способів виведення неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФІДОБАНК», передбачених пунктами 2 та 3 частини другої статті 39 Закону:

-  пункт 6 викласти у такій редакції:

«6. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 05.07.2016 включно. Ці строки можуть бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строків тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.»;

 - пункт 7 викласти у такій редакції: «7. Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 11.07.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 6 цих Умов відкритого конкурсу.».

2. В Умовах конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФІДОБАНК», що гарантуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, з виплатою премії приймаючим банком при реалізації способу виведення неплатоспроможного банку з ринку, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 39 Закону:

- пункт 10 викласти у такій редакції:

«10. Строк подання приймаючими банками, допущеними до участі у конкурсі, конкурсних пропозицій – по 05.07.2016 включно. Ці строки можуть бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників конкурсу та строків тимчасової адміністрації у неплатоспроможному банку.».

- пункт 11 викласти у такій редакції:

«11. Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 11.07.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 10 цих Умов конкурсу.».