14.06.2016

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ПРОДОВЖУЄ ПОШУК ОСІБ, ЗАЦІКАВЛЕНИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИВЕДЕННІ З РИНКУ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО ПУАТ «СМАРТБАНК», ДО 04 ЛИПНЯ 2016 РОКУ ВКЛЮЧНО

1. Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 13.06.2016 № 992 було внесено такі зміни до умов конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного банку Публічного акціонерного товариства «СМАРТБАНК», що гарантуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, з виплатою премії приймаючим банком при реалізації способу виведення неплатоспроможного банку з ринку, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Умови конкурсу):

Пункт 10 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Строк подання приймаючими банками, допущеними до участі у конкурсі, конкурсних пропозицій – по 04.07.2016 включно. Ці строки може бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників конкурсу та строків тимчасової адміністрації у неплатоспроможному банку.».

Пункт 11 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 07.07.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 10 цих Умов конкурсу.».

***

2. Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 13.06.2016 № 992 було внесено зміни до умов відкритого конкурсу щодо визначення приймаючого банку для способів виведення неплатоспроможного банку Публічного акціонерного товариства «СМАРТБАНК», передбачених пунктами 2 та 3 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Умови конкурсу):

Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 04.07.2016 включно. Ці строки може бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строків тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

Пункт 7 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 07.07.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 6 цих Умов конкурсу.».

***

3. Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 13.06.2016 № 992 внесено зміни до умов відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб з метою виведення неплатоспроможного банку ПУАТ «СМАРТБАНК» з ринку у спосіб, передбачений пунктом 4 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Закон), з особливостями, встановленими пунктом 1 частини шістнадцятої статті 42 Закону (далі – Умови конкурсу):

Пункт 5 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 04.07.2016 включно. Ці строки може бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строків тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 07.07.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 5 цих Умов конкурсу.».

***

4. Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 13.06.2016 № 992 внесено зміни до умов відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб з метою виведення неплатоспроможного банку ПУАТ «СМАРТБАНК» з ринку у спосіб, передбачений пунктом 5 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Умови конкурсу):

Пункт 7 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 04.07.2016 включно. Ці строки може бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строків тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

Пункт 8 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 07.07.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 7 цих Умов конкурсу.».