22.08.2016

Внесено зміни до умов відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб, зацікавлених прийняти участь у виведенні ПАТ «ДЕРЖЗЕМБАНК» з ринку у спосіб, передбачений п. 5 ч. 2 ст. 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»

Внесено зміни до умов відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб, зацікавлених прийняти участь у виведенні неплатоспроможного банку ПАТ "ДЕРЖЗЕМБАНК" з ринку у спосіб, передбачений пунктом 5 частини другої статті 39 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" (далі - Умови конкурсу.)

Пункт 8 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 07.09.2016 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після їх спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строків тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

Пункт 9 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом у строк по 15.09.2016 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 8 цих Умов конкурсу.».

Пункт 12 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «Мінімальна ціна 100% акцій неплатоспроможного банку становить 155 000 000,00 грн. та після її затвердження виконавчою дирекцією Фонду підлягає оприлюдненню на офіційній сторінці Фонду в мережі Інтернет».