19.08.2017

Сервери IBM та телекомунікаційне обладнання JUNIPER уже наступного тижня торгуватимуться у системі ProZorro.Продажі

ПРЕС-РЕЛІЗ

22 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу основних засобів, що перебувають на балансі ПАТ «Держзембанк». Загалом на торги виставлено десять лотів, до складу яких увійшли сервери загального призначення IBM Flex System x240 Compute Node, блейд-шасі IBM Flex System Enterprise Chassis та телекомунікаційне обладнання відомої компанії JUNIPER. При цьому частина обладнання використовується у поточній роботі банку, а частина – нова. Детальна інформація про усі виставлені на продаж активи – за посиланням

 

 Перший лот – 18 одиниць обладнання, серед яких:

- шість серверів загального призначення IBM Flex System x240 Compute Node;

- дискова система збереження даних IBM Flex System V7000 Storage Node;

- блейд-шасі IBM Flex System Enterprise Chassis;

- серверна шафа IBM NrtBAY S2 42U Standart Rack Cabinet та ін.

Усе комп’ютерне обладнання – у доброму технічному стані та територіально знаходиться у Києві. Детальніша інформація, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 543 229,71 грн.  

Ще один лот – 34 одиниці телекомунікаційного обладнання JUNIPER, зокрема на продаж виставлені комутатори, міжмережеві екрани, комунікаційні панелі. Виставлене на продаж майно банку територіально знаходиться у Києві. Детальніший опис – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 168 903,71 грн.        

Окремим лотом на аукціон також виставлено 5 міжмережевих екранів JUNIPER SRX650. Початкова ціна лоту – 168 391,44 грн. Деталі – тут. Обладнання у доброму технічному стані та знаходиться у Києві. 

Лот, до складу якого увійшло шість міжмережевих екранів JUNIPER (SRX1400 та SRX210HE-POE) – на продаж виставлено із початковою ціною реалізації 114 496,02 грн. Детальний опис обладнання – тут. 

Крім того, окремими лотами на продаж виставлені два маршрутизатори JUNIPER MX80. Початкова ціна реалізації кожного – 129 548,16 грн. Деталі – тут.  

Також на торги одним лотом виставлено 33 одиниці основних засобів, у тому числі багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub C224e. Початкова ціна реалізації – 51 122,40 грн. Деталі – за посиланням.  

Аукціони з продажу лотів відбудуться 22 серпня у системі ProZorro.Продажі.

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.