19.05.2016

Фонд гарантування виставляє на продаж приміщення діючого торгівельного центру «Буча Пасаж»

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж понад 7 тисяч квадратних метрів комерційної нерухомості в діючому торгівельному центрі міста Буча - ТРЦ «Буча Пасаж». Майно, що перебуває на балансі ПАТ «Банк «Київська Русь», буде реалізовано на аукціоні. Початкова ціна об‘єкту складає 47,30 млн грн.  

Триповерховий торгівельний комплекс «Буча Пасаж» було побудовано 2008 року. Розміщується він у найбільш багатолюдній зоні міста - у самому центрі, біля залізничної станції. У комплексі працюють продуктовий супермаркет, ресторани та магазини різних товарних груп.

Будівля оснащена системами централізованого опалення, водопостачання та водовідведення. Повна адреса виставленого на продаж торгівельного центру – Київська область,  місто Буча, вул. Жовтнева, 66 А.

Аукціон із продажу даного об‘єкту відбудеться 30 травня 2016 року з 9:00 до 18:00 на торговому майданчику ДП «СЕТАМ». Заявки на участь у торгах прийматимуться до 9:00 29 травня. Форма заяви на участь в аукціоні розміщується на веб-сайті ДП «СЕТАМ».

Детальнішу інформацію про виставлений на реалізацію об’єкт можна знайти тут.

Нагадаємо, останні новини та детальна інформація щодо продажу майна неплатоспроможних банків представлена на Інформаційному порталі Фонду за посиланням http://torgi.fg.gov.ua