23.04.2020

Фонд гарантування вкладів запустив бета-версію нового сайту

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування вкладів запустив бета-тестування нової версії свого сайту. Оновлена версія відкрита для користувачів з 21 квітня 2020 року за посиланням.

Особливості нового сайту – сучасний дизайн, зручний інтерфейс та легка навігація. Вся інформація доступна для перегляду з різних пристроїв –смартфонів, планшетів, ноутбуків і настільних комп'ютерів. А нові принципи викладення контенту забезпечують комфортне користування сайтом і максимально легкий пошук даних.

Структурно новий ресурс представляє всю необхідну користувачам інформацію про діяльність Фонду, виведення неплатоспроможних банків з ринку та продаж їх активів, а також про виплати коштів вкладникам та  розрахунки з кредиторами. На сайті зручно представлені посилання на документи і дані, інфографіки та відеофайли. Створені індивідуальні «картки банків» дають можливість користувачеві отримати повну і вичерпну інформацію щодо конкретного банку. Також відвідувачам сайту запропоновані спрощені форми зворотного зв’язку і подачі заявок. Під час розробки нового сайту Фонд подбав і про людей з вадами зору, надавши можливість змінювати сторінки сайту на біло-чорні висококонтрастні теми.

Звертаємо вашу увагу на те, що бета-версія сайту працює у тестовому режимі з метою отримання відгуків користувачів щодо його функціонування. Якщо у вас є запитання або пропозиції стосовно поліпшення роботи сайту, прохання надсилати їх нам на адресу: [email protected].

В подальшому сайт буде запущений для роботи на постійній основі. Про дату запуску буде повідомлено додатково. Зараз вся офіційна інформація Фонду гарантування вкладів фізичних осіб розміщена на його офіційному сайті – www.fg.gov.ua.