24.04.2020

Бізнес-центр АТ «ІМЕКСБАНК» в Одесі знову виставлено на продаж

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування виставив на відкриті торги нежитлову будівлю, що перебуває на балансі АТ «ІМЕКСБАНК» загальною площею - 12 101,4 м. кв. та понад 500 одиниць основних засобів. Об’єкт оснащений всіма необхідними інженерними комунікаціями, засобами пожежної та охоронної сигналізацій, системами відеоспостереження, комунікаційного обладнання тощо.

Торги відбудуться 27 квітня 2020 р. за англійською моделлю аукціону на майданчику FFN (ТОВ «Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн»). Цей об’єкт перебуває у заставі НБУ, він уже неодноразово виставлявся на торги, в тому числі через ProZorro.Продажі, але не був викуплений.

Приміщення розташоване за адресою: м. Одеса, пр-т Гагаріна, 12 А, у центрі міста в парковій зоні з виходом до скверу Ботанічний трикутник.

Початкова ціна лоту – 221,39 млн грн.

Кінцевий термін прийняття заяв – 26.04.2020 до 19:00 за київським часом.

Більш докладну інформацію, в тому числі публічний паспорт активу із описом виставленого на продаж майна, можна переглянути на інтернет-порталі Фонду гарантування torgi.fg.gov.ua  за посиланням або на офіційному сайті Фонду гарантування за посиланням.

Також ознайомитись з умовами аукціону можна на веб-сторінці організатора торгів www.ffncorp.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та у кімнаті банку.