19.06.2020

Пул земельних ділянок АТ «Дельта Банк» виставлено на торги 26 червня 2020 року

ПРЕС-РЕЛІЗ. Аукціон з продажу пулу земельних ділянок, які обліковуються на балансі АТ «Дельта Банк», відбудеться 26 червня 2020 року на електронному майданчику ProZоrro.Продажі. Скористайтеся можливістю придбати земельні ділянки банку, строк ліквідації якого завершується уже через кілька місяців!

Пул складається з 12 земельних ділянок загальною площею 63,6147 га, різного цільового призначення, розташованих у трьох областях України – Київській, Житомирській та Закарпатській.

Зокрема, до цього пулу активів увійшли:

Додамо, що всі ці земельні ділянки раніше неодноразово виставлялися на продаж індивідуально та у складі пулів, але поки що не знайшли свого покупця.

Стартова ціна пулу – 6,77 млн грн.

Відкриті торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

Кожен із потенційних покупців може взяти участь в аукціоні, попередньо зареєструвавшись у системі ProZоrro.Продажі. Зверніть увагу, що це можуть зробити як юридичні, так і фізичні особи.

Детальніше про лот GL23N018532 і умови участі в аукціоні можна дізнатися на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Крім цього, докладна інформація про активи у складі пулу представлена в кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.