26.06.2020

Понад півтори сотні земельних ділянок під Києвом буде знову виставлено на торги 3 липня

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування вкладів виставить на аукціон 3 липня 2020 року понад півтори сотні земельних ділянок під Києвом та основні засоби, що обліковуються на балансі АТ «Дельта Банк». Відкриті торги пройдуть на електронному майданчику ProZоrro.Продажі. Скористайтеся можливістю купити активи банку, строк ліквідації якого завершується уже через кілька місяців!

Зокрема, учасникам аукціону буде запропонований великий вибір земельних ділянок різного цільового призначення – індивідуальне житлове будівництво, селянське господарство, садівництво, городництво тощо. Всього на торги буде виставлено 162 земельні ділянки в декількох районах Київської області, а саме: Макарівському, Васильківському, Києво-Святошинському, а також у м. Бровари.

Площа земельних ділянок – від 0,37 до 18,24 га. Кожна ділянка продаватиметься окремим лотом.

Виставлені на продаж лоти мають різну початкову вартість – від 106 853 грн до 6 113 091 грн.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

Кожен із потенційних покупців може взяти участь в торгах, попередньо зареєструвавшись у системі ProZоrro.Продажі. Для цього потрібно вибрати лот, який сподобався, і подати свою пропозицію. Зверніть увагу, що брати участь в аукціонах можуть як юридичні, так і фізичні особи.

Детальний опис лотів та умови участі в аукціоні представлені на сайті ProZоrro.Продажі за посиланням.