10.07.2020

Пул кредитів юридичних та фізичних осіб АТ «ДЕЛЬТА БАНК» знову виставлено на торги

ПРЕС-РЕЛІЗ. 16 липня 2020 року заплановано повторні торги пулу кредитів юридичних та фізичних осіб АТ «ДЕЛЬТА БАНК». У складі пулу: 230 кредитів суб’єктів господарювання, 60 іпотечних кредитів фізичних осіб, 66 кредитів фізичних осіб, що забезпечені рухомим майном, іншою заставою та без забезпечення, а також дебіторська заборгованість та майнові права на земельну ділянку в Івано-Франківській області. Частина активів знаходяться в заставі Національного банку України.

Початкова (стартова) ціна лоту – 139,15 млн. грн.

Торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.ПРОДАЖІ за голландською моделлю аукціону з поступовим зниженням ціни впродовж дня. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи.

Усі активи перебувають на балансі АТ «ДЕЛЬТА БАНК» і неодноразово виставлялися на продаж, як на індивідуальних торгах, так і в складі пулів, але не знайшли свого покупця. Більшість кредитів мають прострочку понад 7 років.

Детальна інформація про лот та умови участі в аукціоні розміщена на офіційному сайті Фонду за посиланням: GL16N718759, а також на сайті ProZorro.Продажі.

Більш докладно ознайомитись з інформацією про активи у складі пулів можна у кімнаті даних в приміщенні банку або у віртуальній кімнаті даних. Інструкція про одержання доступу до неї – за посиланням.

Інформацію про активи можна отримати у АТ «ДЕЛЬТА БАНК» за адресою: м. Київ, б-р Дружби Народів, 38, електронна пошта: [email protected], тел. (044) 500-00-18, а також у віртуальній кімнаті даних.