09.12.2020

Продовжено задоволення вимог кредиторів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 07 грудня 2020 року № 2050 погоджено збільшення розміру часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ» (далі – ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ») на суму 21 454 123,75 грн, що становить у процентному співвідношенні 8,5% від загальної суми четвертої черги.

У зв’язку з цим, уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» продовжується задоволення вимог четвертої черги кредиторів. В результаті, розмір задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» збільшиться до 252 401 455,98 грн, що становить 100% від загальної суми четвертої черги.

Водночас, відповідно до зазначеного рішення після повного розрахунку із кредиторами ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»», включених до четвертої черги, погоджено задоволення вимог кредиторів шостої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» на загальну суму 21 255,34 грн.

Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» до повного погашення заборгованості.

Довідкова інформація за телефонами: