17.02.2021

До уваги клієнтів ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК»

Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 11 лютого 2021 року №147 визначені Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» повноваження під час здійснення ліквідації ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПІВДЕНКОМБАНК» (далі – ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК») здійснюються Фондом безпосередньо до моменту внесення запису про державну реєстрацію припинення ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Разом з тим, рішенням встановлено графік особистого прийому громадян з питань ліквідації ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК». Після зняття обмежень на проведення особистого прийому у Фонді, введених з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), прийом громадян з питань ліквідації ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» здійснюватиметься заступником директора-розпорядника Рудухою Н.Є. кожної робочої п’ятниці з 10 години до 11 години 30 хвилин.

Нагадуємо, що адреса для листування і прийому громадян з питань ліквідації ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» є наступною: вул. Січових Стрільців, буд. 17, м. Київ, 04053.

Довідкова інформація за телефонами «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: