20.04.2021

Офісне приміщення банку «Аркада» на Осокорках буде виставлено на аукціон 26 квітня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні офісне приміщення на столичних Осокорках та 44 одиниці інших основних засобів АТ АКБ «АРКАДА», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 26 квітня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Офісне приміщення є колишнім відділенням банку «АРКАДА», знаходиться в густонаселеному Дарницькому районі міста Києва за адресою: вул. Єлизавети Чавдар, 32. Об’єкт має фасадне розташування і загальну площу 1 609,1 кв м. Поруч – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, розвинута інфраструктура. Неподалік знаходиться станція метро «Осокорки». Будівлю можна використовувати за різним функціональним призначенням: в якості офісного приміщення, торгових площ, адміністративного центру тощо.

Стартова ціна лоту – 56 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

Запрошуємо взяти участь у торгах як юридичних, так і фізичних осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019547 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.