01.06.2021

З 01 червня 2021 року у Фонді гарантування вкладів відновлюється прийом громадян

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) з 01 червня 2021 року відновлює особистий прийом громадян, у тому числі особистий прийом громадян з питань ліквідації банків, процедура ліквідації яких здійснюється Фондом безпосередньо. Прийом громадян проводиться в приміщенні Фонду за адресою: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ.

Особистий прийом громадян посадовими особами інформаційно-консультаційного центру Фонду проводиться у робочі дні з 9.00 до 18.00, напередодні святкових та вихідних днів з 9.00 до 16.45. Директор-розпорядник, заступники директора-розпорядника та керівники самостійних структурних підрозділів Фонду проводять особистий прийом громадян за попереднім записом. Про графік та порядок запису на прийом можна дізнатись тут.

Особистий прийом громадян у Фонді здійснюється з дотриманням окремих правил та процедур для забезпечення здоров’я громадян і нерозповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, а саме:

З додатковою інформацією щодо організації та порядку проведення особистого прийому громадян у Фонді можна ознайомитись тут.

Довідкова інформація за телефонами «Гарячої лінії» Фонду: