21.07.2021

Право вимоги з 11 газовими автозаправками в заставі – на аукціоні 9 серпня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставить на повторний продаж на відкритому електронному аукціоні право вимоги за кредитом юридичної особи. Актив належить АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Торги пройдуть 9 серпня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Сума заборгованості за кредитом становить 35,9 млн грн. Серед застави – 11 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій, земельні ділянки, а також обладнання, автомобіль і корпоративні права.

Початкова ціна лоту – 35,9 млн грн.

Торги пройдуть відкрито і прозоро – за голландською моделлю аукціону, з покроковим зниженням початкової ціни. Участь у торгах можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот.

Більше про лот GL16N020283 та умови участі в аукціоні – на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, більш детально ознайомитися з активом інвестори можуть в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, порядок доступу до неї – за посиланням.

 Кошти, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».