22.11.2021

Фахівці Фонду провели гостьову лекцію для студентів Черкаського інституту Університету банківської справи, присвячену Всесвітньому дню заощаджень-2021

04 листопада 2021 року з нагоди відзначення Всесвітнього дня заощаджень фахівцями Фонду в режимі відеоконференції було проведено гостьову лекцію «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОБОТИ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ» для викладачів та студентів Черкаського інституту Університету банківської справи.

Метою заходу стало ознайомлення слухачів з особливостями функціонування системи гарантування вкладів та принципами роботи Фонду.

Під час лекції спікери заходу, провідні фахівці Фонду Ганна Кущак та Богдан Найчук, розповіли слухачам про:

Учасниками гостьової лекції, крім студентів та викладачів Черкаського інституту Університету банківської справи, стали також запрошені учні та вчителі Черкаської спеціалізованої школи № 13, Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступеня № 3, Золотоніської спеціалізованої школи № 1, Золотоніської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, Золотоніської гімназії ім. С.Д. Скляренка.

Слухачі лекції отримали корисну інформацію стосовно діяльності Фонду та новацій в системі гарантування вкладів, що допоможе їм краще орієнтуватись у структурі та особливостях банківської системи держави.