15.12.2022

До уваги клієнтів АТ «МЕГАБАНК»

У зв’язку з численними зверненнями клієнтів АТ «МЕГАБАНК» щодо способів виконання грошових/платіжних зобов’язань перед АТ «МЕГАБАНК» та актуальних реквізитів накопичувального рахунку АТ «МЕГАБАНК» Фонд гарантування вкладів фізичних осіб надає додаткові роз’яснення.

Погашення заборгованості за кредитами та виконання інших зобов’язань перед АТ «МЕГАБАНК» здійснюється виключно на спеціально відкриті у Національному банку України накопичувальні рахунки в національній та іноземній валюті, що вказані нижче.

Такі платежі клієнти АТ «МЕГАБАНК» можуть здійснювати як безпосередньо в будь-якому банку, так і самостійно через мобільний додаток банку, в якому у них відкрито рахунок. Для здійснення платежу на необхідну суму у відділенні будь-якого банку клієнту необхідно надати менеджеру, який вас обслуговує, реквізити АТ «МЕГАБАНК» та вказати призначення платежу і суму оплати.

Якщо оплата проводиться самостійно через мобільний додаток будь-якого платоспроможного банку, то необхідно заповнити в додатку форму створення платежу та указати суму оплати та реквізити АТ «МЕГАБАНК», за якими здійснюється платіж.

Реквізити накопичувального рахунку для виконання грошових / платіжних зобов’язань перед АТ «МЕГАБАНК» для платежів в національній валюті України наступні:

Реквізити накопичувального рахунку для виконання грошових/платіжних зобов’язань перед АТ «МЕГАБАНК» в іноземній валюті наступні:

для платежів у доларах США (USD) 

для платежів у фунтах стерлінгів (GBP) 

для платежів у євро (EUR) 

Призначення платежу: зазначити зміст операції — оплата за _____________ (найменування послуги /за договором № ____ від _____ тощо), ________________ (ПІБ/Найменування платника /позичальника), ____________ (РНОКПП/ЄДРПОУ платника/позичальника), __________ (номер рахунку відповідно до кредитного договору) тощо.

За довідковою інформацією можна звертатись за номерами: