09.05.2023

Фонд гарантування проводить аукціон від імені заставодавця за кредитом у системі Prozorro.Продажі

ПРЕСРЕЛІЗ    

12 травня 2023 року у системі Prozorro.Продажі відбудуться два аукціони, лотами на яких стане поліграфічне обладнання, що є заставним майном за кредитом юридичної особи, оформленим у АТ «БАНК СІЧ». Таким чином, це будуть торги, на яких банк, що перебуває в управлінні Фонду гарантування вкладів, за результатами аукціону проведеного в електронній торговій системі Prozorro.Продажі здійснить продаж заставного майна шляхом укладення договору купівлі-продажу від імені заставодавця з іншою особою – покупцем.

Так, до складу лоту № AA209N000001 увійшли:

Обладнання дозволяє виготовляти друковані форми безпосередньо з файлу замовника, минаючи процеси фотовиводу (плівкова технологія). За допомогою цього пристрою досягається висока якість друку, тому що в цьому процесі не використовується аналогові технології. Висока точність перфорування штифтів на друкованих пластинах дозволяє економити час при переході від одного тиражу до іншого.

Початкова ціна лоту – 687 660,00 грн, що відповідає ринковій вартості обладнання, визначеної незалежними суб’єктами оціночної діяльності (СОД).

Деталі щодо участі у торгах – за посиланням.

Лот №AA209N000002, до складу якого увійшли:

За інформацією із відкритих джерел, Speedmaster XL 105 - клас машин з високою продуктивністю для задоволення різноманітних вимог ринку та задає стандарти в офсетному друку. Має високу швидкість та чудову якість друку. Система зволоження Hycolor, оснащена програмним забезпеченням Color Fast Solution, негайно реагує на параметри, що вводяться, що скорочує час переналагодження. Приймання Preset Plus забезпечує точне рівняння стапеля та створює ідеальні умови для післядрукарської обробки.

Початкова ціна лоту – 927 610,00 грн, що відповідає ринковій вартості обладнання визначеної СОД.

Детальна інформація про лот і умови участі в аукціоні доступні за посиланням.

Посилання на торги на сайті АТ «БАНК СІЧ» - тут.

Виставлене на продаж поліграфічне обладнання розміщено у Києві по вул. Омеляна Пріцака, (Академіка Кржижановського), 4. За попередньою домовленістю можливий попередній огляд.

Поліграфічне обладнання виступає заставним майном за кредитним договором, укладеним між АТ «БАНК СІЧ» (що ліквідується Фондом гарантування вкладів) та суб’єктом господарювання, та реалізується відповідно до умов Договору застави та порядку встановленому ст.ст. 20, 21 Закону України "Про заставу" та ст. 30 Закону України "Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень" від імені заставодавця.

Кошти, отримані від продажу, будуть спрямовані у рахунок погашення заборгованості позичальника за кредитним договором.


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ

Паспорт відкритих торгів (аукціону), предметом продажу за яким є заставне майно боржників АТ «БАНК СІЧ» або їх майнових поручителів - лот № AA209N000002
Паспорт відкритих торгів (аукціону), предметом продажу за яким є заставне майно боржників АТ «БАНК СІЧ» або їх майнових поручителів - лот № AA209N000001