08.08.2023

У АТ «КБ «СОЮЗ» завершено ліквідаційну процедуру

07 серпня 2023 року рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) №967 затверджено ліквідаційний баланс та звіт про виконання ліквідаційної процедури ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «СОЮЗ» (далі – АТ «КБ «СОЮЗ»).

Відповідно до приписів частини третьої статті 28 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Закон) Фонд припиняє виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день затвердження ліквідаційного балансу банку. Також, згідно з частиною третьою статті 53 Закону з моменту затвердження ліквідаційного балансу ліквідаційна процедура банку вважається завершеною.

У зв’язку з цим Фонд повідомляє про припинення 07 серпня 2023 року виплат гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ «КБ «СОЮЗ» та завершення ліквідаційної процедури банку.

Водночас, інформуємо, що відповідно до статті 52 Закону вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені в результаті ліквідаційної процедури та продажу майна (активів) банку на дату складення ліквідаційного балансу, вважаються погашеними.

Довідкова інформація за номерами: