02.07.2024

Кредит з нерухомістю в Закарпатській області у заставі – на торгах 15 липня

ПРЕСРЕЛІЗ     

15 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Лот GL16N026243 складається з права вимоги за кредитним договором, укладеним з юридичною особою, та дебіторської заборгованості.

У забезпечення за кредитом оформлено комплекс нежитлових приміщень на Закарпатті (будівля цеху, склад і допоміжні споруди) та фінансова порука фізичної та юридичної осіб. Позичальник провадить діяльність у сфері виробництва безалкогольних напоїв, мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки, і не перебуває у процедурі банкрутства.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не заставне майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна лоту – 3,9 млн грн, що відповідає загальній заборгованості за активами.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК».