22.07.2024

Пул кредитів АТ «МР БАНК» на повторних торгах – 6 серпня

ПРЕСРЕЛІЗ   

06 серпня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «МР БАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту GL1N426330 увійшли права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними з фізичними особами, а також дебіторська заборгованість і майнові права за дебіторською заборгованістю фізичних осіб (загалом 34538 угод).

Активи, включені до складу виставленого на аукціон лоту, переважно беззаставні. За 39,9% портфелю забезпеченням є фінансова порука.

Початкова ціна лоту – 64,4 млн грн.

Усі активи, об’єднані у пул, раніше виставлялися на торги – індивідуально або у складі пулу, – однак не знайшли своїх покупців.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено право стягнути з боржника заборгованість за кредитним договором у судовому чи позасудовому порядку.

Майже весь портфель, виставлений на торги, має прострочення боргу понад рік.

Торги будуть проходити за гібридною голландською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальника або поручителя за кредитом, а також російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступний для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів АТ «МР БАНК».