13.08.2024

Кредити з нерухомістю та землею в Одеській області у заставі – на торгах 29 серпня

ПРЕСРЕЛІЗ    

29 серпня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. Лот GL16N026413 складається з прав вимоги за кредитними договорами, укладеними з юридичною особою, та дебіторської заборгованості.

У забезпечення за одним із кредитів оформлено 61 земельну ділянку загальною площею 4,9676 га в селищі Таїрове Одеської області, а також база відпочинку площею 605,1 кв м в Білгород-Дністровському районі Одеської області. Іпотекодавцями виступають 2 юридичні особи.

За іншим кредитом в якості забезпечення оформлена фінансова порука фізичної особи.

Позичальник не перебуває у процедурі банкрутства.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не передане у заставу за кредитним договором майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна лоту – 47,0 млн грн, що відповідає загальній заборгованості за активами.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону. Участь ваукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволеннявимог кредиторів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК».