14.08.2024

Трикімнатна квартира у центрі Києва та кредит юрособи - на аукціоні 20 серпня

ПРЕСРЕЛІЗ    

20 серпня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту G19N026437 увійшли трикімнатна квартира в елітному районі Києва, права вимоги за кредитним договором та дебіторська заборгованість юридичної особи.

Включена до складу лоту квартира розташована у центрі Києва по вулиці Станіславського. У пішій доступності знаходяться урядовий квартал, Майдан Незалежності, станції метро «Хрещатик», «Майдан Незалежності» та «Театральна», торгові центри, різноманітні заклади харчування, театри, Хрещатий парк та Володимирська гірка. Загальна площа виставленої на аукціон квартири складає 153,3 кв м, житлова – 89,3 кв. м.

Позичальник за кредитом, що входить до лоту, не перебуває у стані банкрутства. Нагадаємо, покупець прав вимоги за кредитом отримує право у судовому чи позасудовому порядку стягнути з позичальника заборгованість або, у разі наявності, заставне майно.

Початкова ціна лоту – 14,7 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням стартової ціни. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу доступний для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК».