Відшкодування гарантованої суми вкладникам Публічного акціонерного товариства "Комерційний банк "Володимирський"

10.05.2012

Відшкодування гарантованої суми вкладникам Публічного акціонерного товариства "Комерційний банк "Володимирський" здійснюються за результатами розгляду їх індивідуальних звернень до Фонду через філії та відділення банків-агентів Фонду: ПАТ "КБ "ХРЕЩАТИК", ПАТ "Ерсте Банк", ПАТ "ІМЕКСБАНК".


Для отримання відшкодування вкладники банку мають надіслати до Фонду заяву довільної форми, а також копію паспортного документу (сторінки, що містять прізвище, ім’я, по батькові, інформацію про номер, ким виданий, дату видачі) та копію про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).
Якщо відшкодування виплачується іншим особам за довіреністю, спадщиною тощо, до Фонду повинні бути надіслані також завірені в нотаріальному порядку копії зазначених документів.
Виплати здійснюються відповідно до списків на розблокування виплат поіменованим вкладникам, наданим до Фонду Головним слідчим управлінням Служби безпеки України.
Для перевірки наявності своїх даних у зазначеному списку необхідно звертатися до Головного слідчого управління Служби безпеки України за адресою: вул. Володимирська, 33, м. Київ, 01024.
Адреса Фонду: 01032, м. Київ, бул. Шевченко, 33 б.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter