Навчальна програма в рамках Меморандуму про співпрацю між Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Федеральною Корпорацією страхування депозитів (США), червень 2013 року, м. Даллас, штат Техас, та м. Вашингтон, округ Колумбія, Сполучені Штати Америки

25.06.2013

З 17 по 21 червня 2013 року працівники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі — Фонд) взяли участь у навчальних програмах, що були організовані Федеральною корпорацією страхування депозитів (США) (далі — ФКСД) в рамках Меморандуму про співпрацю між Фондом та ФКСД.

Під час навчальної програми, що відбулася в головному офісі ФКСД у Вашингтоні було розглянуто та опрацьовано ряд важливих питань, таких, як управління коштами фонду та прогнозування фінансових втрат, система зборів на основі оцінки ризиків, інформаційні технології та кадрова політика. Учасники програми також ознайомилися з федеральною програмою фінансової просвіти громадян.

Навчальна програма, що проходила в м. Даллас, штат Техас, була присвячена темі виведення неплатоспроможних банків з ринку. Значну увагу було приділену питанням управління і реалізації активів неплатоспроможних банків, а також розробки стратегічних планів врегулювання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter