Семінар «Ефективна нормативно-правова база у сфері сфері страхування депозитів», листопад 2012 року, м. Сеул, Республіка Корея

20.11.2012

Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у семінарі на тему «Ефективна нормативно-правова база у сфері страхування депозитів», що відбувся 13-15 листопада 2012 року у м. Сеул, Республіка Корея. Семінар був організований Міжнародною асоціацію страховиків депозитів спільно з Корейською корпорацією страхування депозитів.

Представники страховиків депозитів з 20 країн світу розглянули такі важливі теми, як роль системи гарантування вкладів у процесі розробки політики і нормотворчій діяльності, система раннього виявлення проблем, своєчасного втручання та доступу до інформації, юридичне супроводження осіб, які приймають операційні рішення, особливості регулювання конкурсного управління. Учасники семінару також проаналізувати процес відшкодування витрат та ознайомилися з досвідом різних країн.

В малих групах пройшло обговорення питань, пов’язаних з проблемою підвищення фінансової грамотності (обізнаності) населення. Досвідом фінансової просвіти поділилися представники систем страхування депозитів Індії та Канади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter