Щорічні загальні збори членів Європейського форуму страховиків депозитів 2011 та конференція, вересень 2012 року, м.Женева, Швейцарія

17.09.2012

Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) взяли участь у Щорічних загальних зборах Європейського Форуму Страховиків Депозитів (далі – ЄФСД) і конференції на тему: «Системи гарантування вкладів і кризове управління», які проходили 12-14 вересня 2012 року у м. Женева, Швейцарія.

У конференції ЄФСД взяли участь представники страховиків депозитів близько 45 країн світу, серед яких: Україна, Італія, Болгарія, Нідерланди, Азербайджан, Франція, Німеччина, Швейцарія, Великобританія, Туреччина, Росія, Канада, Сполучені Штати Америки, Аргентина, Мексика, Індонезія та ін.

Учасники конференції розглянули ряд важливих тем, а саме: взаємодія системи гарантування вкладів і банківських об’єднань з метою управління кризою, історія і уроки фінансових криз вЄвропі, методи урегулювання кризових явищ, характерні рисиефективних механізмів виведення неплатоспроможних банків з ринку. зосередились на ролі етики у подоланні фінансової кризи в світі.

На конференції також обговорювались фінансові кризи минулих років у країнах, що знаходяться за межами Європи. Представники страховиків депозитів Аргентини, Мексики, Індонезії та Тайванюподілилися досвідом подолання фінансових криз у своїх країнах.

На Щорічних загальних зборах ЄФСД, що відбулися 14 вересня 2012 року, члени ЄФСД заслухали звіт фінансового керуючого та аудитора, звіт Ради ЄФСД, звіт про діяльність Комітету ЄС при ЄФСД, розглянули питання, що стосуються системи компенсації інвестицій, а також затвердили річний звіт і бюджет ЄФСД за 2011 та обрали внутрішнього аудитора ЄФСД на 2012 рік – Національну асоціацію кооперативних банків Німеччини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter