Міжнародна конференція з управління ризиками, червень 2012 року, м. Рим, Італія

21.06.2012

18 — 19 червня 2012 року представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб брали участь у міжнародній конференції з управління ризиками на тему: «Світові стандарти вимірювання, управління та врегулювання ризиків», яка проходила у м. Рим (Італія).

У конференції взяли участь представники центробанків, страховиків депозитів, асоціацій страховиків депозитів та аудиторських фірм близько 20 країн світу, серед яких: Італія, Болгарія, Нідерланди, Сполучені Штати Америки, Вірменія, Франція, Бельгія, Уругвай та ін.

Учасники конференції розглянули ряд важливих тем, а саме: наслідки запровадження нових вимог Базельського комітету до капіталу банків, фактори, що негативно впливають на кредитний портфель банку, розрахунки ймовірності дефолту на основі даних бухгалтерської звітності, кредитні ризики та оцінка кредитоспроможності, вплив на ризики банківського законодавства країни, особливо в частині правового статусу акціонерів та кредиторів банку, рівень концентрації акціонерного капіталу, рівень державного та недержавного гарантування вкладів. Під час круглих столів учасники конференції обговорили питання державних і системних ризиків, а також переваги і недоліки приватних і державних систем гарантування вкладів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter