Міжнародна конференція на тему «Фінансова криза: роль системи страхування депозитів», червень 2011 року, м. Базель, Швейцарія

10.06.2011

В рамках роботи Міжнародної асоціації страховиків депозитів (МАСД) 08-09 червня 2011 року в м. Базель, Швейцарія, проходила міжнародна конференція на тему «Фінансова криза: роль системи страхування депозитів» за участю в роботі якої приймали участь працівники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

На сесіях конференції доповідачами були провідні експерти міжнародних фінансових установ (Банк Міжнародних розрахунків, Міжнародний валютний фонд, Комітет економіки та стратегічного розвитку, Базельський комітет з проблем транскордонного виведення банків з ринку, Європейська комісія з питань банківської справи і фінансових конгломератів), провідних університетів світу, Центральних банків та організацій зі страхування депозитів різних країн. Основними важливими темами для обговорення були: ефективність функціонування системи страхування депозитів в період кризи; основні аспекти політики у сфері страхування вкладів та стратегії виведення з ринку неплатоспроможного банку в період кризи; механізми виведення неплатоспроможних банків з ринку. Також під час роботи конференції був проведений круглий стіл для обговорення питань проведених реформ у системі страхування вкладів і процесі виведення неплатоспроможних банків з ринку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter