Щорічні загальні збори Європейського регіонального комітету (ЄРК) Міжнародної асоціації страховиків депозитів, 04-07 лютого 2015 р., м. Прага, Чеська Республіка

09.02.2015
44

Делегація Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на чолі з директором-розпорядником Костянтином Ворушиліним взяла участь у 30-х Щорічних загальних зборах Європейського регіонального комітету Міжнародної асоціації страховиків депозитів (ЄРК МАСД) і технічному семінарі на тему організації комунікацій під час кризи та використання соціальних мереж, що відбулися у Празі 04-07 лютого 2015 року.

 

Під час круглого столу представники організацій членів ЄРК МАСД обговорили сучасний стан систем гарантування вкладів у країнах регіону. Костянтин Ворушилін виступив з презентацією про актуальні питання, що стоять перед системою гарантування депозитів в Україні. Учасники щорічних зборів також затвердили звіт голови комітету, обговорили плани роботи на рік та переобрали керівництво ЄРК. Новим Головою ЄРК МАСД було обрано пана Джузеппе Бокуззі, директора Міжбанківського фонду захисту депозитів Італії, а Віце-головою – пана Тоні Гогу, директора Албанського агентства страхування вкладів. 

Під час технічного семінару учасники розглянути питання використання соціальних мереж як каналу комунікацій з метою врегулювання кризових ситуацій та підвищення обізнаності громадян про переваги та обмеження системи гарантування вкладів. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter